• Trustpilot Image

Hælsmerte (Store pakken)

595 NOK

476 NOKposten Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Store pakken mot hælsmerte

Hælsmerte (store pakken) er din ultimate løsning for å lindre smerte og ubehag i hælen. Denne pakken er nøye utformet med fem populære hjelpemidler for å tilby maksimal komfort og støtte som hjelper deg med å bli kvitt hælsmerte fra hælspore.


Fem hjelpemidler mot hælspore

Reduser smerte i hælene 

Hjelper fra første dag

Levering 2-4 dager


Myke gel-sokker

Myke og komfortable sokker med gelinnlegg som demper hvert steg og reduserer belastningen på hælen. Disse sokkene er perfekte for daglig bruk og kan brukes både hjemme og i vanlige sko for ekstra støtte.

Skoinnlegg med myk hælpute

Ergonomiske skoinnlegg med myke hælputer som avlaster hælen og fordeler trykket jevnt over foten. Disse innleggene er lette å plassere i alle typer sko og bidrar til å redusere smerte og ubehag gjennom dagen.

Hælsporesokk (Kompresjon)

Kompresjonssokk som gir støtte og lindrer smerte ved hælspore. Sokken forbedrer blodsirkulasjonen og bidrar til raskere gjenoppretting, noe som gjør den ideell for de som lider av kroniske hælproblemer.

Myke hælputer

Ekstra myke hælputer som kan plasseres i skoene dine for å ytterligere dempe støt og redusere smerte. Disse hælputene er lette å bruke og gir umiddelbar komfort ved hvert steg.

Massasjeball

En praktisk massasjeball for å myke opp spente muskler og øke blodsirkulasjonen i foten. Bruk den til daglig fotmassasje for å lindre spenninger og forebygge smerte.

Artikkelnummer: HIP-003
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.