Plantar fasciit (strekkbånd)

299 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Bånd for stretchning av Plantar fasciit

Et bånd som du bruker for å strekke og tøye senen under foten som reduserer smerter i hulfoten når hælen gjør vondt. Reduser Plantar fasciit og hælspore på en enkel måte ved hjelp av strekkbåndet.


Plantar fasciit strekkbånd

Reduserer smerte ved hælspore

Lindrer smerter i hulfoten

Levering 2-4 dager


God trening for å lindre hælspore

Ved å strekke den store senen under foten kan du redusere hælspore. Plantar fasciit er en overbelastningsskade på foten og det påvirker ofte senens feste til hælbenet – derfor forekommer alvorlige smerter i hælen med Plantar fasciit, men ved å strekke undersiden av foten hver dag, kan du lindre smertene og øke muligheten til å behandle skaden. 

Stretcha foten

Strekkbåndet kan med fordel brukes til å strekke hele foten og ikke bare fotens underside. Strekkbåndet er av høy kvalitet og behagelig å bruke – du fester strekkbåndet rundt foten eller ankelen og strekker etter dine egne ønsker, ved å dra og strekke med hjelp av stroppen.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.