Nattstrømpe hælspore399 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Behandling av hælsporer og Plantar faciitt på natten

Plantar faciitt er et symptom som oppstår i senen som går under føttene, noe som kan være svært smertefullt. Plantar faciitt forårsaker vanligvis også smerte i hælene og fører ofte til hælsporer. 


Nattstrømpe mot hælspore 

Strekker Plantar faciitt

Tar bort hälsmärta

Lindrer hålfotsmerter

Levering 2-4 dager


Fjern hælsporer mens du sover

Nattstrømpen er et effektivt hjelpemiddel for behandling av smerter og problemer med hælsporer. Ved å stabilisere foten med nattstrømpe om natten mens du sover, kan du redusere smerten a hælsporen. Du får en kontinuerlig, langsom og mild strekking av den smertefulle senen under foten og du føler vanligvis forskjellen neste morgen.

Unngå plager med Plantar faciitts

Plantar faciitt er en relativt vanlig tilstand som kan være vanskelig å behandle hvis den ikke håndteres på en rett måte. Symptomen oppstår av over-anstrengelse i foten og er vanlig bland idrettsutøvere eller personer som har en aktiv livsstil i hverdagen. Smerten kan også oppstå når du står på hardt gulv, for eksempel på jobben. 

Ved å strekke senen under foten med denne nattstrømpen, vil du snart bli kvitt problemer og smerte. 

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.