Hallux valgus (luftpumpe)

Produktet er utsolgt :(
Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Hallux valgus – korreksjon med luftpumpe

Bruk denne smarte korrigereren for hallux valgus, kuler, hammertå og andre fotproblem. Beskyttelsen er oppblåsbar, med en pumpe som på en optimal måte justerer tåen tilbake til sin naturlige stilling. 


Korrigerer hallux valgus

Pumpen justerer trykket

Stabiliserer stortåleddet

Passer både menn og kvinner

Rask levering


Bli kvitt kuler og andre fotproblem 

Denne smarte korrigereren motvirker effektivt hallux valgus og andre fotproblem ved tærne, slik at du skal kunne bevege deg smertefritt igjen. Beskyttelsen kan blåses opp med en pumpe for å øke stabiliteten den gir tåen. Korrigereren justerer stortåen tilbake til sin naturlige stilling på en skånsom og smertefri måte. Kan brukes mot hallux valgus, kuler, hammertå, overlappende tær med mer. Korrigereren lindrer kuler og andre fotproblem samtidig som den lindrer fotverk og annen smerte som kan oppstå på grunn av fotproblemer. Passer de fleste størrelser og kan brukes av både menn og kvinner. 

Bruk

Hallux valgus-korrigereren er enkel å bruke. Du setter beskyttelsen rundt foten og stortåen slik det er vist på bildet, deretter pumper du, hvis du ønsker, luft inn i beskyttelsen. Du kommer til å merke en forskjell når du gjør dette. Når du så vil slippe ut luften igjen, vrir du på den lille metallbryteren som sitter på pumpen. 

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.