Knæstøtte (varm og kald)

239 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

En knæstøtte i gelé (varm og kald) for smertelindring

Kjøl ned knæstøtten i kjøleskapet eller varm den opp i mikrobølgeovnen! Disse varme og kalde knæstøttene er designet for å gi effektiv smertelindring ved kneskader, betennelser eller overbelastning.

De kan også brukes for å forebygge skader under fysiske aktiviteter og for å redusere muskeltretthet.


✔️ Varme og kalde knæstøtter

✔️ Mykt og behagelig materiale

✔️ Justerbar passform

✔️ Enkel å bruke

✔️ Forebygger skader


Kjøl eller varm kneet ditt for smertelindring

Gi knærne dine støtten og smertelindringen de trenger med disse kremaktige varme og kalde knæstøttene. Med justerbar passform og enkel bruk er de perfekte for både trening og hverdagsbruk. Bestill dine knestøtter i dag og opplev den umiddelbare lettelsen og komforten de gir!

Komfortabel støtte

Takket være det myke og behagelige materialet sitter disse knestøttene perfekt på plass og gir knærne dine den støtten de trenger. Du kan enkelt justere passformen med borrelåsen for å få den perfekte passformen.

Oppvarming eller nedkjøling for enkel bruk

Disse knestøttene er enkle å bruke og kan brukes både varme og kalde. For å bruke dem varme, plasser dem i mikrobølgeovnen i 10-15 sekunder. For kald bruk, legg dem i fryseren i ca. 1 time. Bruk dem deretter for å lindre smerter og betennelser i knærne.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.