Knestøtte med fjær319 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Knestøtte med fjær

Knestøtte med fjær er et produkt som hjelper til med å støtte og beskytte kneet ditt. Den fleksible fjæren på denne knestøtten gir god støtte når du reiser deg, og den myke gelputen på forsiden minsker støt og gir beskyttelse.
Denne knestøtten er perfekt for deg som har skadet kneet, og er egnet ved rehabilitering. Den fungerer i tillegg godt som et forebyggende tiltak mot kneskader.


Stabil knestøtte med fjær

Støtter kneet ditt i hverdagen

Beskyttende gelpute på forsiden

Behagelig og elastisk passform

Rask levering


Stabiliserer kneet ditt

Knestøtte med fjær er et produkt som gir støtte og beskyttelse for kneet ditt. Den har en fleksibel fjær som gir støtte når du reiser deg, og en myk gelpute på forsiden som minsker støt og gir beskyttelse. Denne knestøtten er perfekt for deg som har skadet kneet, og er egnet ved rehabilitering.

Den kan også brukes for å forebygge kneskader. Levering skjer raskt, innen 1–2 dager, og vi tilbyr full bytterett. Sørg for at kneet ditt er sikkert og stødig med denne komfortable knestøtten med fjær.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.