Skosåle hæl og fotbue249 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Skosåle med støtte til hælen og fotbuen

Et par skosåler som er utrolig behagelige for føttene dine. Hælen til sålene har en myk, dempende pute som gir avlastning for hælene. Skoinnleggene har dessuten en fleksibel opphøyning under fotbuen som gir støtte til foten.


For hverdagsbruk

Behagelig støtte til fotbuen

Støtdemping i hælen

Materiale som motvirker fotsvette

Levering 1–2 dager


Skosåler med hælpute

Disse sålene passer perfekt hvis du pleier å få vondt under hælene. Skosålene har en ekstra myk pute ved hælen som gir behagelig støtdemping. Hvis du for eksempel lider av hælspore, akillessenebetennelse, eller hvis du bare har vondt i hælene, kommer disse skoinnleggene til å ta bort smerten.

Sålene gir støtte til fotbuen

Sålene gir behagelig støtte til fotbuen din. Smerter i fotbuen er et relativt vanlig problem som kan ha mange ulike årsaker. Ved å støtte fotbuen med disse skosålene kan du unngå smerter under føttene.

Skoinnleggenes egenskaper

Skosålene er oppbygde i tre separate lag med en stabil plastplate i bunnen etterfulgt av et ventilerende TPU-materiale som puster. Oversiden av sålene er kledd i et slitesterkt skinnlag for maksimal komfort. Disse skosålene gir deg god komfort og holder høyest mulig kvalitet.

Skoinnlegg i høy kvalitet

To av de vanligste grunnene til at man bruker et par gode skoinnlegg, er at man vil gi føttene en behagelig komfort, og at man ønsker å lindre smerter og overanstrengelser i føttene. Disse behagelige skoinnleggene gir god støtdemping til hælene samtidig som de gir støtte til fotbuen.

Størrelse 35–36 = 23 cm
Størrelse 37–38 = 24,5 cm
Størrelse 39–40 = 25,5 cm
Størrelse 41–42 = 26,5 cm
Størrelse 43–44 = 27,5 cm

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.