Komfortable tøfler (grønn)

Produktet er utsolgt :(
Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Supermyke og komfortable tøfler i grønt

Et par lette, myke, støtdempende og ergonomisk utformede tøfler. Disse nydelige tøflene gir føttene dine akkurat den myke, behagelige og støtdempende komforten de fortjener etter en lang dag i trange sko. 


Myke sandaler

Ekstra støtdempende såle

Behagelige og lette

Reduserer fotsmerter og trette føtter

Tåler vann og kan vaskes


Myk støtdemping for trette føtter

Disse tøflene kommer til å bli føttenes beste venn etter bare noen timers bruk. Når du bruker disse myke sandalene, kommer du til å oppleve en følelse av støtte og lindring av ømme og trette føtter som gjør at du aldri kommer til å ville ha noe annet på føttene dine. Velegnet til bruk gjennom hele dagen, både innendørs og utendørs, i våte så vel som tørre omgivelser.

Lette tøfler i et mykt EVA-materiale

Tøflene er laget av EVA-skum som formes etter føttene dine for en perfekt passform. De gir føttene dine den best tenkelige komforten og støtten, med en følelse av at tøffelen omslutter foten din. Tøflene er stilrene, og passer like bra innendørs som utendørs. Den sklisikre sålen gjør dessuten at tøffelen kan brukes på både våte og tørre underlag.

Denne ergonomisk utformede, lette tøffelen har en ekstra tykk såle – for deg som krever en tøffel med støtte og demping utenom det vanlige. Perfekt dersom du pleier å ha problemer med smerter og tretthet i føttene etter en lang dag i vanlige sko eller sandaler.


Fotlengde 22-23(cm) = Størrelse 34/35
Fotlengde 23-24(cm) = Størrelse 36/37
Fotlengde 24-25(cm) = Størrelse 38/39
Fotlengde 25-26(cm) = Størrelse 40/41
Fotlengde 26-27(cm) = Størrelse 42/43
Fotlengde 27-28(cm) = Størrelse 44/45

Tøflene er små i størrelsen, så vi anbefaler en større størrelse.


Se produktpresentasjonen av våre myke tøfler:

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.