Tursko hike (grønn)649 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Behagelige sko for turer

Turskoen er designet for å maksimere din komfort selv under de lengste turene. Med en tykk, støtabsorberende såle som følger din fots naturlige bevegelser, gir disse skoene deg muligheten til heldagsturer uten at føttene blir såre og slitne.

Den fleksible sålen tilpasser seg variert terreng, noe som gir en behageligere og mer naturlig gange.


Behagelige tursko

Følgesvenn såle med godt grep

Tekstil som puster

Behagelig passform

100% turfølelse


Slitesterk såle med godt grep

Den robuste sålen på turskoen tilbyr et eksepsjonelt grep som er ideelt for både skogsterreng eller våte steiner som tørre, støvete stier. Sålens slitesterke materiale er designet for å vare i mange sesongers bruk, noe som gjør dem til en pålitelig følgesvenn på dine eventyr.

Grepet sikrer at du kan gå trygt på både løse underlag og bratte skråninger, noe som reduserer risikoen for å skli og falle.

Tekstil med ventilasjonshull

Uansett om du vandrer under den varme sommersolen eller i fuktige miljøer, hjelper skoenes pustende tekstil å holde føttene tørre og komfortable. Tekstilen har ventilasjonshull som effektivt ventilerer bort varme og fuktighet, noe som er avgjørende for å unngå blemmer og andre komfortproblemer. Når du stiger opp på et solfylt fjellpass eller vandrer gjennom en tåkete skog, vil disse skoene bidra til at føttene dine forblir kjølige og friske, noe som gjør din tur mer nytbar.

Med tursko Hike får du en sko som ikke bare er holdbar og funksjonell, men også eksepsjonelt behagelig for alle typer turer. Denne skoen er den ultimate følgesvennen for den aktive og friluftsinteresserte personen som verdsetter kvalitet og komfort i sitt daglige eventyr. Gi føttene den komforten og beskyttelsen de fortjener med et par Tursko Hike.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.