Turskor hike (grå)495 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Turskor hike (grå)

Har du noen gang lurt på hvordan det ville være å vandre uten å føle smerte i føttene etterpå? Med våre tursko er det mulig. Takket være skoens tykke og støtdempende såle som jobber i harmoni med fotens bevegelser, kan du nå nyte heldagsvandringer uten å føle ubehag.

Hvordan fungerer det da? Sålens materiale og konstruksjon er ment å dempe støt og følge din fots naturlige kontur og bevegelsesmønster, noe som resulterer i mindre tretthet og ømhet.Behagelige tursko

Tilpasningsdyktig såle med utmerket grep

Ventilerende tekstil

Perfekt passform

100% vandringsfølelse


Slitesterk såle med godt grep

Hvorfor er et godt grep viktig? Tenk deg å vandre i et område med våte klipper eller over tørre, støvete stier. Vår tursko med sin robuste såle tilbyr eksepsjonelt grep for nettopp disse situasjonene. Materialets holdbarhet garanterer at skoene er en pålitelig del av din utrustning sesong etter sesong. Du kan stole på at grepet minsker risikoen for glatte og fall på både løst og bratt underlag.

Sålens fleksibilitet er en viktig egenskap. Den tilpasser seg smidig etter ulike typer terreng. Er du på en sti kantet av løse steiner eller en myk skogssti? Ingen fare, sålen modulerer sin form for å gi en behagelig og stabil gange uansett underlag.

Textil med pustehull

Hva skjer med føttene dine når du vandrer i varme eller fuktige forhold? Vår sko er utstyrt med en pustende tekstil som ikke bare er behagelig, men også praktisk. Pustehullene i tekstilen ventilerer effektivt bort overflødig varme og fuktighet, noe som er essensielt for å unngå blemmer og andre vanlige problemer under lange vandringer. Enten du befinner deg på en solrik fjellpass eller vandrer gjennom en disig skog, vil disse skoene hjelpe til med å holde føttene dine kjølige og tørre, noe som forbedrer din totale vandreopplevelse.

Å velge Tursko Hike betyr at du ikke bare får en holdbar og funksjonell sko, men også en sko som tilbyr eksepsjonell komfort for alle typer vandringer. Denne skoen er den ultimate partneren for den aktive og naturkjærlige personen som prioriterer kvalitet og komfort i sine utendørs eventyr. Skjem bort føttene dine med den komforten og beskyttelsen de fortjener med et par Tursko Hike.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.