Tursko hike (svart)649 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Komfortable tursko

Disse turskoene er designet for å øke din komfort under lengre turer. Med en tykk og støtabsorberende såle som tilpasser seg fotens bevegelser, lar de deg vandre hele dagen uten å føle tretthet eller smerte i føttene.

Sålen er fleksibel og justerer seg godt etter ulike typer underlag, noe som bidrar til en mer behagelig og naturlig spasertur.


Komfortable tursko

Tilpasningsdyktig såle med effektivt grep

Pustende tekstil

Behagelig passform

Ekte tur-opplevelse


Slitesterk såle med godt grep

Turskoenes robuste såle gir et utmerket grep som passer perfekt for varierte underlag, fra våte klipper til tørre, støvete stier. Det holdbare materialet i sålen er konstruert for å tåle flere sesongers bruk, noe som gjør skoene til et pålitelig valg for dine eventyr.

Sålens grep gir sikkerhet både på løst underlag og bratte skråninger, noe som reduserer risikoen for glippeulykker.

Textil med pustehull

På varme sommerdager eller i fuktige klima bidrar skoens ventilerte tekstil til at føttene dine holdes tørre og komfortable. Tekstilens pustehull effektiviserer bortledningen av varme og fuktighet, noe som er kritisk for å forebygge blemmer og andre ubehageligheter. Enten du når toppen av et solbelyst fjell eller vandrer gjennom en tåkete skog, hjelper disse skoene til å holde føttene dine kjølige og friske og gjør turen din mer behagelig.

Med Tursko Hike får du en sko som er både holdbar og funksjonell, og samtidig eksepsjonelt komfortabel for alle typer turer. Disse skoene er den ultimate følgesvennen for den aktive og naturkjærlige personen som setter pris på kvalitet og komfort i sitt eventyrlige liv. Skjem bort føttene dine med den komforten og beskyttelsen de fortjener med et par Tursko Hike.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.