• Trustpilot Image

Barfotsko velcro (svart)

449 NOK

359 NOKposten Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Behagelige barfotsko med borrelås

Et par behagelige og virkelig stilige barfotsko, for deg som liker å være utendørs i naturen. Denne modellen er enkel å sette på føttene ved hjelp av en praktisk og slitesterk borrelås.

Barfotskoene er populære å bruke på stranden i de herlige sommerdagene. Barfotskoene beskytter føttene dine mot skarpe steiner, grener eller søppel som ligger skjult i sanden eller under vannoverflaten.


Populære barfotsko

Fremmer en naturlig fotnedsetting

Aktiverer muskler i føtter og tær

Gir beskyttelse til fotsålene

Fantastisk passform


Barfotsko aktiverer føttenes muskler

Barfotsko aktiverer føttenes muskler på en naturlig måte. Ved å gi minimal støtte og demping, blir musklene tvunget til å jobbe for å gi stabilitet og balanse. Denne aktiveringen fremmer fotens naturlige funksjoner og kan forbedre styrke, fleksibilitet og proprioception. Barfotsko gir føttene muligheten til å være i sin optimale form.

Når du bruker et par badesko, kan du ikke forvente å få samme støtte som fra vanlige sko. Barfotsko mangler både polstring og støtdemping. Det gjør at det i begynnelsen kan føles litt uvant for føttene. Men ved gradvis å venne føttene dine til en økende belastning, vil føttene dine føle seg bedre enn noensinne!

Barfotsko for en aktiv livsstil

Barfotsko er perfekte for en aktiv livsstil utendørs. Deres fleksible og lette design muliggjør naturlige bevegelser og gir en følelse av å være barfot. De tilbyr godt grep og beskytter samtidig føttene dine fra skader. Barfotsko er det ultimate valget for eventyr, løping og andre utendørsaktiviteter.

Enkle å ta på og av, også for barn

Barfotskoene er svært enkle å sette på og ta av føttene uten at du må kaste bort tid på å knyte og binde om. Skoens elastiske stretch-materiale gjør at de lett kan tredd over føttene. Når barfotskoene først sitter på føttene, strammer du dem lynraskt ved hjelp av skolissenes enkle låsemekanisme.

StørrelseArtikkelnummer
Størrelse 35SP-031-35
Størrelse 36SP-031-36
Størrelse 37SP-031-37
Størrelse 38SP-031-38
Størrelse 39SP-031-39
Størrelse 40SP-031-40
Størrelse 41SP-031-41
Størrelse 42SP-031-42
Størrelse 43SP-031-43
Størrelse 44SP-031-44
Størrelse 45SP-031-45
Størrelse 46SP-031-46
Artikkelnummer: SP-031
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.