Arganolje (50ml)

200 kr

149 kr

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Fuktighetsgivende for tørre føtter

Bruk denne fantastiske arganoljen for å redusere sprekker i hælen og gi en fuktighetsgivende behandling for dine tørre føtter. Kaldpresset arganolje brukes tradisjonelt i hudpleie for å fukte tørre neglebånd eller slitt hår, men oljen fungerer også fuktighetsgivende for tørre føtter.


Fuktighet for tørre føtter

Gir næring i dybden

Gjenoppretter sprekker i hælen

Inneholder 50 ml


Kaldpresset arganolje

Denne fantastiske argaoljen er kaldpresset og inneholder femti milliliter, slik at de kan vare i flere måneder under normal bruk. Arganoljen kommer fra fruktene til argantreet. Argantreet vokser i Marokko og lokalbefolkningen har brukt arganoljen for sine unike egenskaper i århundrer.

Reduser sprekker i hælen

Arganolje er rik på både fettsyrer og omega 6. Den inneholder også mange vitaminer som Vitamin E. Arganoljen reduserer arrdannelse, beroliger irritert hud og har evnen å hjelpe huden og lege naturlig – oljens antiinflammatoriske egenskaper gjør den derfor egnet til å være fuktighetsgivende for tørre føtter og å redusere sprekker i hælen.


Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.