• Trustpilot Image

Eksfolierende peeling (fotkrem)

179 NOK

143 NOK

posten Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Fotkrem med eksfolierende peeling

Fjern hard hud på hælene, under fotsålene og på tærne med denne eksfolierende fotkremen. Fotkremens innovative sammensetning baserer seg på høyeffektive eksfolierende stoffer og myke ingredienser, og vi garanterer et effektivt og presist resultat. Med denne fotkremen blir det superenkelt å skrubbe bort død hud fra føttene hjemme.


Eksfolierende fotkrem

Skrubb vekk hudfortykkelser

Gjenfukter sprukne hæler

Profesjonelt resultat


Fotkremen fjerner døde hudceller på føttene

Når du bruker denne eksfolierende fotkremen, reduserer du tørrheten i føttene og fjerner hard og død hud. Det tar ikke lang tid før du ser resultatet. Føttene dine får en mykere og friskere følelse uten fortykkelser. 

Slik bruker du produktet

Bløtgjør føttene i lunkent eller varmt vann i noen minutter. Det fungerer ypperlig å for eksempel applikere fotkremen på etter en dusj eller et bad. Appliker kremen på føttene ved å massere den inn i huden med sirkelbevegelser i cirka ti minutter. Skyll deretter føttene med vann og tørk dem. Gjenta 1–2 ganger i uka. Unngå kontakt med øynene. Blir huden irritert av kremen? Avbryt behandlingen!

Tuben inneholder 75 ml


Artikkelnummer: FK-076
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.