Ben og fotmassasje (kopper)

199 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Kopping for bena og føttene (4 stk.)

Kopping er en gammel form for massasje som ble brukt for å øke blodsirkulasjonen i føtter, ben og den øvrige kroppen. Ved å bruke våre fire kopper for koppingsmassasje kan du oppleve et helt nytt nivå av avslapping og velvære. Kopping er en skånsom og behagelig behandling som lindrer slitne muskler og minsker spenninger.


Fire kopper for massasje

Øker blodsirkulasjonen i bena

Bidrar til fastere hud

Gir fot- og tåmassasje

Levering 2-3 dager


Øk blodsirkulasjonen i bena

Dette er en utmerket metode for å øke blodsirkulasjonen og lindre smerter. Våre kopper er laget av materialer med høy kvalitet, og er spesielt designet for å gi maksimal komfort og effekt. De har et ergonomisk håndtak som gjør det enkelt å bruke dem. Kopping er en utmerket metode for å lindre tretthet, stress og smerter. Det er også en god måte å øke fleksibiliteten i føttene på.

De minste koppene brukes for å gi koppingmassasje også til de aller minste kroppsdelene dine – nemlig tærne.

Slik utfører du kopping 

Smør inn kroppsdelen du ønsker å behandle med hudolje. Dette for å gjøre det enkelt å flytte koppene. Du kan også punktbehandle visse områder. La koppene behandle huden noen sekunder på samme sted før de flyttes.

Sett koppene på det området du vil behandle, og trykk deretter på sidene/overdelen så det dannes et luttrykk i koppene. Undertrykket som skjer under selve koppingen drar til seg væsker og øker tilførselen av blod. Du vil kjenne et fast trykk mot huden der koppene sitter, men vanligvis kjenner du ikke smerte.

Tenk på følgende: 

Ikke utfør kopping mer enn 10–15 minutter om gangen. Du bør være forsiktig dersom du har store og synlige blodkar ytterst i huden eller åreknuter. Ved skadet hud eller hudsykdommer bør du kontakte en lege før du utfører behandlingen. Kopping skal ikke utføres av personer som tar blodfortynnende legemidler.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.