• Trustpilot Image

Myk fotmassasje (vibrerende)

Produktet er utsolgt :(
posten Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Myk fotmassasjepute med vibrasjoner

Sett føttene dine ned i denne myke fotmassasjeputen, og nyt den ultimate avslappingen. Den vibrerende puten lindrer slitne føtter, og lar deg nyte en delig avslappende stund.

Fotmassasjeputen egner seg spesielt godt for koselige hjemmekvelder i TV-kroken når det regner og er ruskevær eller kaldt og utrivelig ute. Puten har et mykt og fluffy overtrekk som er utrolig deilig mot huden.


Vibrerende fotmassasje

Mykt og deilig overtrekk

Gir en avslappende stund til føttene dine

Varmer føttene på kjølige dager

Levering 2-3 dager


Gir deg deilig avslapping i sofaen

Unn deg selv en pause, og nyt fotmassasjen som gir deg en deilig avkobling i sofaen i hjemmet ditt. Slapp av i det varme og deilige overtrekket, og la vibrasjonene gi deg en opplevelse ut over det vanlige. Eller hvorfor ikke ta med deg fotmassasjeputen til jobben, og nyte en koselig og avslappende stund i kontorstolen mens du jobber?

Du trenger bare å sette inn to AA-batterier på baksiden under glidelåsen for å kunne nyten denne komfortable massasjen. Batterier er ikke inkludert.

Artikkelnummer: MAS-025
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.