Kompresjonsstrømper glidelås (beige)179 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Myke kompresjonsstrømper med glidelås

Disse populære kompresjonsstrømpene med glidelås og hel tå (alternativ med åpen tå finnes her) tilbyr gradvis kompresjon fra anklene og oppover leggen, noe som fremmer sirkulasjonen og hjelper med å forhindre blodpropper og åreknuter.

Med glidelåsen på siden blir det enkelt å ta på strømpene, så du slipper bryet med å håndtere dine vanlige tettsittende og stramme kompresjonsstrømper. 


Kompresjonsstrømper med glidelås

Støtter trøtte ben

Øker blodsirkulasjonen

Myke og komfortable

Klasse en (15-21 mmHg)

Høy kvalitet


Kompresjonsstrømper forbedrer blodstrømmen i bena

Når du bruker kompresjonsstrømper, reduseres sjansen for at bena sveller opp, utvikler åreknuter eller får blodpropper. De bidrar også til at du føler deg mer energisk og får bena til å føles kvikkere. På grunn av deres støttende funksjoner kalles de ofte kompresjonsstrømper.

Glidelåsen forenkler påkledningen

Med glidelåsen på siden av strømpene blir det veldig enkelt å ta dem på og av. Tradisjonelle kompresjonsstrømper kan ofte være en utfordring å få på, da de er tettsittende. Men disse strømpene eliminerer dette problemet. Bruken av dem er lekende lett!

Strømpene består av 40% Lycra elastik og 60% Nylon, noe som resulterer i en myk og behagelig strømpe. Denne strømpemodellen har en åpen tå for best mulig komfort.

Vaskeinstruksjoner: Håndvask i lunkent vann og la strømpene tørke naturlig i luften.

StørrelseLengdeAnkelens omkretsLeggens omkrets
Liten33 cm15-25 cm28-37 cm
Medium37 cm18-32 cm35-44 cm
Stor40 cm20-36 cm44-52 cm


Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.