• Trustpilot Image

Sokker kompresjon (5 par)

299 NOK

239 NOKposten Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Ankelsokker med kompresjon (5 par)

En pakke med fem par ankelsokker som gir kompresjon til ankelen og ekstra støtte til føttene. Disse ankelsokkene er ideelle for løping eller sport, de passer også deg som er aktiv på jogg og fritiden. Ankelsokkene gir kompresjon og er behagelig å ha på.


Fem par ankelsokker

Stabiliserer fotleddet

Passer for sport

Levering 2-4 dager/p>


Sokker med støtte for anklene

Ankelsokker gir et behagelig trykk over foten, noe som øker blodsirkulasjonen i føttene og anklene. Sokkene kan brukes i alle typer sko, eten du foretrekker hverdags sko eller sko for løping og sport. Ankelsokker gjør underverk, når du føler deg trøtt i føttene – ved å bruke et par støttesokker, øker blodsirkulasjonen i føttene og du kan stå, gå eller løpe lenger.

Ankelsokker for sport

Idrettsaktiviteter som løping, innebandy eller racketsport er enklere når du bruker et par kompresjonsankelstrømper – du reduserer i tillegg risikoen for forstuinger eller andre vridninger i fotleddet.

Gir støtte og økt blodsirkulasjon

Når du bruker et par ankelstrømper med kompresjon, gir du føttene dine best mulig forhold til å kunne yte lengre. Disse ankelsokkene med kompresjon øker blodsirkulasjonen i føttene, noe som reduserer risikoen for blant annet overbelastningsskader. Kompresjonssokkene gir deg muligheten til å trene mer effektivt, men også forhindre skade og redusere trette og såre muskler selv dagen etter på grunn av at blodomløpet øker.

Artikkelnummer: 683
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.