Skosåle hæl og hulfot249 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Skosåle med støtte for hæl og hulfot

Et par skosåler som føles utrolig komfortabel for føttene – det er en myk pute som gir avlastning på hælene og med en opphøyning under hulfoten som gir støtte til fothvelvet.


For hverdagslig bruk

Komfortabel hulfotstøtte

Støtdempende i hælen

Materiale som motvirker svette

Levering 2-4 dager


Skosåler med hælpute

Disse sålene er perfekte hvis du vanligvis blir øm under hælene. Skosålene har en ekstra myk pute til hælene som gir behagelig demping – om du for eksempel lider av hælspore, betennelse i hæl senen eller hvis du bare har vondt i hælene, så vil disse sålene fjerne smertene.

Sålene støtter hulfoten

Disse sålene har en behagelig støtte for hul og forfot – smerter i hulfoten er et relativt vanlig problem som kan ha flere ulike årsaker. Ved å gi støtte til fothvelvet med disse skosålene, kan du unngå å få vonde føtter.

Skosålenes funksjoner

Disse sålene er konstruert i tre separate lag med en stabil plastplate i bunnen i tillegg til et ventilert TPU-materiale som puster. Oversiden av sålene er dekket av et slitesterkt lag med skinn for maksimal komfort. Disse skosålene gir deg god komfort og holder høyest mulig kvalitet.

Skosåler i høy kvalitet

To av de vanligste grunnene til å bruke et par godeinnlegg, er for å gi føttene en behagelig komfort, men også for å lindre smerter og belastning i føttene. Disse komfortable sålene gir en komfortabel demping til hælene samtidig som de gir ekstra støtte til hulfoten.

Materiale: To lag lær 60%, Latex Sponge 20%, Nylonplast 20%

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.