Myke tøfler (Rosa)299 kr

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Myke og støtdempende tøfler

Få følelsen av å gå på skyer! Føttene dine kommer til å elske disse myke og støtdempende tøflene fra første sekund. Tøflene har en ekstra tykk såle som gir føttene dine en støtdemping og komfort utenom det vanlige.

Perfekt for deg som pleier å ha problemer med smerter og tretthet i føttene, eller for deg som bare vil gå i noe mykt og behagelig etter en lang dag i vanlige sko eller sandaler.


Støtdempende tøfler

Fantastisk komfort

Reduserer fotsmerter og trette føtter

Behagelige og lette

Tåler vann og kan vaskes

Levering 1–2 dager


Tøfler med fantastisk støtdemping

Disse tøflene kommer til å bli føttenes beste venn etter bare noen timers bruk. Du kommer til å oppleve en følelse av støtte og lindring av ømme og trette føtter som gjør at du aldri kommer til å ville ha noe annet på føttene dine. Velegnet til bruk gjennom hele dagen, både innendørs og utendørs, i våte så vel som tørre omgivelser.

Myke, lette og behagelige tøfler

Tøflene er laget av EVA-skum som formes etter føttene dine for en perfekt passform. De gir føttene dine den best tenkelige komforten og støtten, med en følelse av at tøffelen omslutter foten din. Tøflene er stilrene, og passer like bra innendørs som utendørs. Den sklisikre sålen gjør dessuten at tøffelen kan brukes på både våte og tørre underlag.


Fotlengde 22-23(cm) = Størrelse 34/35
Fotlengde 23-24(cm) = Størrelse 36/37
Fotlengde 24-25(cm) = Størrelse 38/39
Fotlengde 25-26(cm) = Størrelse 40/41
Fotlengde 26-27(cm) = Størrelse 42/43
Fotlengde 27-28(cm) = Størrelse 44/45

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.