Ankelstrømper kompresjon (svart og rød)89 NOK

71 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Ankelstrømper med kompresjon

Et par sokker som gir kompresjon til fotleddet - disse ankelstrømpene er ideelle for løping eller sport, men de passer også for de som beveger seg mye på jobb og fritiden. Ankelstrømpene gir kompresjon og er behagelige å ha på seg.


Støttende ankelsokker

Stabiliserer fotleddet

Passer for idrett

Levering 2-4 dager


Ankelsokker for fotleddet

Hvis du føler deg trøtt i føttene dine, kan disse ankelsokkene gjør underverker for deg – når du bruker disse støttesokkene, øker blodsirkulasjonen i føttene slik at du kan stå, gå eller løpe lengre.

Perfekt for idrett og løping

Disse ankelstrømpene er ideelle for høyintensiv idrett – sportsaktiviteter som løping, innebandy eller racketsport er enklere når du bruker et par kompresjonssokker - i tillegg reduserer du risikoen for å forstue foten.

Øker blodsirkulasjonen og reduserer risiko for skade

Ankelstrømpene øker blodsirkulasjonen og reduserer risikoen for blant annet overbelastningsskader - gir muligheten til å trene mer effektivt og aktivt forhindre skade og redusere såre muskler dagen etter trening.

Ankelstrømpene får du i par for begge føttene. Håndvask 30 grader(luftørking).

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.